Case Study

Forest Holidays

Industry

Leisure

Size

7,000 Sq Ft

Duration

12 weeks

The Challenge

With their converted warehouse no longer offering sufficient office space for Forest Holidays’ continued growth, our team were called in with the view to a completely fresh office design. The goal was to create a workspace that improved space efficiency, and to fit-out the remaining warehouse space and adjacent but derelict boathouse. Our design was sensitive to the building and its immediate environment while at the same time developing the storage facility into high quality office space that gave the company the space they needed to grow.

 

Our Solution

Working closely with the directors, we developed a scheme which was bright and vibrant, whilst incorporating elements of nature.  The main reception wall is clad in stone, the soft seating fabrics have a leaf and bramble pattern, there are lots of real plants dotted around the space and the wall graphics and pictures all have a forest theme to them.  With an ever-growing workforce, challenges such as hot desking and formal/informal meeting spaces had to be factored in to the design, as well as providing a relaxing dining and breakout space for the staff.

We Provided

Office Design
Space Planning/3D Visuals
Office Fit Out
Office Furniture
Breakout Areas
Meeting Rooms
Internal Meetings
Wall Graphics

Ready to Start Crafting Your Perfect Workspace?

Then take the first step and talk to us about what your ideal workplace looks like.

Get Started