Case Study

Jellycat

The Challenge

Jellycat were looking to undertake a large extention on a small warehouse in the Cambridgeshire countryside. They needed a new warehouse that would streamline their picking, packing and dispatch services as well as providing updated facilities for warehouse staff and extra meeting spaces. 

They came to Rhino to undertake this large-scale project. 

 

 

Our Solution

Our solution began from the ground up, quite literally! We carried out everything from initial surveys, groundworking and drainage through to the construction and furniture. The result was an efficient, clean and streamlined warehouse with adjacent canteen, office and meeting facilities.

We Provided

Office Design
Space Planning/3D Visuals
Office Fit Out
Project Management
Audio Visual
Kitchen Design and Installation
Decoration
Glazed and Solid Partitions
Electrics and Lighting
Full Width Footer Image JC

“We are very pleased at how the final project has turned out.  It looks beautiful, inside and out and will increase the capacity and efficiency of our warehouse and support future growth. It greatly increases the comfort of the working environment, it is a joy to work there with all the improvements.  I believe our great team love the new warehouse, packing areas, and canteen.  Not only does this make a great environment for the highly professional team to work in, but it helps to create a good, calm and productive working atmosphere.   This definitely helps new members of the team to adjust more easily on joining and want to be part of this business.  In a nutshell everyone is thrilled.”

Thomas Gatacre, Director

Ready to Start Crafting Your Perfect Workspace?

Then take the first step and talk to us about what your ideal workplace looks like.

Get Started