Case Study

Origen

Industry

Financial Services

Size

10,000 sq ft

Duration

6 weeks

The Challenge

Origen selected Rhino from a competitive tender process, to create a new workspace following lease expiry on their old space. They also had previous experience with us and knew they were in safe hands!

They required a space that promoted covid-safe working as well as encouraging safe collaboration within teams. They requested we incorporate their existing furniture into the new space, but make it seamless and designed to fit the space.

Our Solution

Our solution created a safe, clean and collaborative space that could adapt and change to the working environment and employee needs. 

By integrating finishes and accents such as brushed gold, polished wood and textured matt black, as well as a tonal, muted colour palette, we were able to create a striking and luxurious space that re-invigorated Origen's brand identity. 

We Provided

Furniture
Flooring
Partitioning
Teapoint
Reception Area
Decoration
Feature Lighting
Bespoke Joinery
Kitchen & Breakout Space
Full Width Footer Image-Mar-26-2021-11-38-59-70-AM

We put our project out to tender and Rhino were one of three companies to pitch for this piece of work. We chose Rhino for their commitment to getting things right, and this was obvious from the very first meeting. We did of course prefer their design too!

We had worked with the project manager and his team in previous projects, so it was reassuring to know how this project would progress. Having a great working relationship with Rhino ensured progression during lockdown periods with a number of Covid restrictions in place and timescale challenges.

We’re grateful to Grant, Marius, and the rest of the team for their commitment to this project and we’re very pleased with the results.

Jennifer Gilroy | Central Services Manager

Ready to Start Crafting Your Perfect Workspace?

Then take the first step and talk to us about what your ideal workplace looks like.

Get Started